Peste o sută de pensionari au înnoptat în faţa Casei de Pensii Argeş

Peste o sută de pensionari au stat la coadă, marţi noaptea, pe treptele Casei de Pensii Argeş din Piteşti pentru a depune cererile pentru bilete de tratament în staţiuni, oamenii venind cu 24 de ore înainte de momentul în care funcţionarii instituţiei au planificat să înceapă primirea documentelor.

61 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de pensionari au înnoptat în faţa Casei de Pensii Argeş

Peste o sută de pensionari au înnoptat în faţa Casei de Pensii Argeş pentru bilete de tratament (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Reprezentanţii Casei de Pensii Argeş susţin că pensionarii au fost informaţi din timp că cererile pentru biletele de tratament vor putea fi depuse începând de miercuri seară, dar bătrânii s-au aşezat la coadă cu multe ore înainte pentru a fi siguri că vor obţine bilete în perioada de vară, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, unii pensionari au venit la sediul Casei de Pensii Argeş încă de duminică sau de luni, pentru a fi siguri că vor primi bilete.

Potrivit lui Carmen Rădulescu, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Argeş, pensionarii au refuzat să plece acasă şi să revină miercuri seară, atunci când funcţionării vor începe să le primească documentele, conform planificărilor.

"Noi suntem pregătiţi să facem faţă situaţiei, însă unii dintre cei de la coadă nu sunt de o noapte, sunt veniţi de duminică sau de luni pentru că nu vor să înţeleagă că sunt bilete de ajuns pentru toţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Argeş.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Argeş a trimis la faţa locului o salvare cu personal medical pentru eventuale intervenţii.

"Le-am explicat că pot fi victimele unor lipotimii sau că boli şi suferinţe mai vechi pot recidiva dacă vor sta ore mai multe în frig, dar nu au vrut să înţeleagă şi au ales să rămână afară pe scări. Deocamdată nu au fost probleme deosebite", a declarat Cornel Vlăsceanu de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, peste o sută de pensionari se aflau pe scările Casei de Pensii Argeş, aşteptând să intre în clădire pentru a depune cererile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici