Peste o sută de persoane caută un bărbat rătăcit şi rănit într-o pădure, în apropiere de Lugoj

Peste o sută de persoane, pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari, dar şi mai mulţi câini de urmă caută un bărbat de aproximativ 40 de ani care s-a rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj (Timiş), acesta anunţând la 112 că este rănit.

265 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de persoane caută un bărbat rătăcit şi rănit într-o pădure, în apropiere de Lugoj

Peste o sută de persoane caută un bărbat rătăcit şi rănit într-o pădure, în apropiere de Lugoj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat", Sindia Vlaia, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că un bărbat de aproximativ 40 de ani, din judeţul Teleorman, a sunat, luni, la numărul unic de urgenţe 112 şi a solicitat ajutorul pompierilor, după ce s-ar fi rătăcit într-o pădure din apropiere de municipiul Lugoj.

Potrivit sursei citate, bărbatul a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori.

"Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a suit într-un copac pentru că jos sunt mistreţi. Cert este că peste o sută de pompieri, voluntari, poliţişti şi jandarmi, alături de câini de urmă, îl caută pe bărbat în pădure", a declarat Sindia Vlaia.

Conform acesteia, căutările sunt anevoioase deoarece în zonă plouă.

Mai mulţi săteni din localitatea Coşteiu le-a spus căutătorilor că bărbatul a fost văzut traversând un pod între Coşteiu şi comuna vecină, Balinţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici