Peste opt ore, timpul de aşteptare pentru camioanele care intră în ţară pe la vama Negru Vodă

Şoferii de camioane care vor să intre în ţară pe la vama Negru Vodă trebuie să aştepte peste opt ore, potrivit Poliţiei de Frontieră.

411 afișări
Imaginea articolului Peste opt ore, timpul de aşteptare pentru camioanele care intră în ţară pe la vama Negru Vodă

Peste opt ore, timpul de aşteptare pentru camioanele care intră în ţară pe la vama Negru Vodă

Timpul de aşteptare pentru camioanele care intră în ţară pe la Negru Vodă este de 500 de minute, din cauza numărului foarte mare de mijloace de transport prezentate la controlul de frontieră.

Pe sensul de ieşire din ţară, timpul de aşteptare cel mai mare se înregistrează la vama Siret, respectiv 240 de minute. Motivul invocat de Poliţia de Frontieră este numărul foarte mare de camioane prezentate la control.

Timp mare de aşteptare pentru camioanele care ies din ţară este şi la vama Galaţi, unde şoferii aşteaptă 160 de minute, dar şi la vama Isaccea, respectiv 140 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici