Petrecerea s-a mutat din Mamaia, în Constanţa. Distracţia de la o terasă, oprită de poliţişti

Zeci de poliţişti au mers, duminică seara, pe o terasă din Constanţa, unde urma să aibă loc o petrecere cu mai mult de 50 de invitaţi, fără ca mesele să fie distanţate.

5965 afișări
Imaginea articolului Petrecerea s-a mutat din Mamaia, în Constanţa. Distracţia de la o terasă, oprită de poliţişti

Petrecerea s-a mutat din Mamaia, în Constanţa. Distracţia de pe o terasă, oprită de poliţişti

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, care anunţa un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti, care au constantat că nu sunt respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane.

Totodată, reprezentanţi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări legate de respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La faţa locului sunt şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi poliţişti locali.

A fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici