PF Daniel, mesaj după atentatele din Paris: Profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu "poporul francez greu încercat"

Patriarhia Română exprimă profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu "poporul francez greu încercat", se precizează într-un mesaj al PF Daniel, transmis după atentatele de vineri seară de la Paris, soldate cu cel puţin 140 de morţi.

425 afișări
Imaginea articolului PF Daniel, mesaj după atentatele din Paris: Profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu "poporul francez greu încercat"

PF Daniel, mesaj după atentatele din Paris: Profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu "poporul francez greu încercat"

"Cu multă durere şi întristare în suflet, ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. Preamilostivul Dumnezeu să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi, să consoleze familiile îndoliateşi să dăruiască sănătate celor răniţi!", a precizat Patriarhul României, în mesajul transmis după atentatele din Paris.

Totodată, în numele Patriarhiei Române, PF Daniel a exprimat "profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul francez greu încercat".

"Dumnezeu să odihnească în pace şi iubire sufletele celor decedaţi, să consoleze familiile îndoliate şi să dăruiască sănătate celor răniţi", mai spune PF Daniel, în mesaj.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă pe teritorul naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici