Piaţă de peste 1.800 de metri pătraţi în sectorul 3 al Capitalei

Primăria sectorului 3 din Bucureşti a demarat lucrările de construire ale unei pieţe agroalimentare pe un teren situat la intersecţia străzilor Traian Popovici-Caloian Judeţul-Aurel Botea.

1 afișare
Imaginea articolului Piaţă de peste 1.800 de metri pătraţi în sectorul 3 al Capitalei

Piaţă de peste 1.800 de metri pătraţi în sectorul 3 al Capitalei

Terenul în suprafaţă de 1.872 de metri pătraţi este domeniu public al muncipiului Bucureşti şi se află în administrarea Primăriei sectorului 3.

Piaţa ridicată, pe un teren liber de orice construcţii, va fi prevăzută cu o parcare descoperită conform planului de reglementări, parcajele fiind înconjurate de un gard viu de 1,20 de metri înălţime, precizează administraţia locală, într-un comunicat de presă.

Noua piaţă agroalimentară - pentru care s-a emis Autorizaţia de Construire 285/9 martie 2007 cu durata de execuţie de 24 de luni - va corespunde din punct de vedere urbanistic estetic cât şi funcţional - tehnic cerinţelor unui comerţ civilizat în această zonă a sectorului 3.

Veniturile rezultate ca urmare a concesiunii se vor constitui la bugetul local şi investiţia va fi administrată sub directa supraveghere a autorităţii publice, arată sursa citată.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici