Plăcintă: Doar ancheta poate stabili dacă fiul meu a fost în legitimă apărare sau a comis o greşeală

Senatorul PDL Sorina Plăcintă precizează, într-un comunicat remis marţi, referitor la incidentul în care a fost implicat fiul său, că Andrei Răzvan este un tânăr responsabil, de 20 de ani, iar, în cazul în care vor fi demonstrate informaţiile prezentate public, el va răspunde pentru cele întâmplate.

83 afișări
Imaginea articolului Plăcintă: Doar ancheta poate stabili dacă fiul meu a fost în legitimă apărare sau a comis o greşeală

Plăcintă: Doar ancheta poate stabili dacă fiul meu a fost în legitimă apărare sau a comis o greşeală (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Andrei Răzvan este un tânăr responsabil, de 20 de ani. În cazul în care vor fi demonstrate informaţiile prezentate public, el va răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat. Doar ancheta instituţiilor abilitate poate stabili dacă el a acţionat în legitimă apărare, sau a comis o greşeală. Cred în justiţie, cred în principiul că legea se aplică tuturor, cu aceeaşi unitate de măsură. Crezul meu în acest principiu reprezintă singura mea implicare politică în acest incident", se arată în comunicatul senatorului, transmis marţi de PDL.

Ea a menţionat că doreşte să facă precizările cuvenite pentru "o informare corectă" a opiniei publice.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a început urmărirea penală împotriva fiului senatorului PDL Sorina Plăcintă, tânărul fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Acuzaţiile vin după ce Răzvan Andrei Plăcintă şi-a lovit iubita, apoi i-a sărit pe maşină, spărgând luneta şi oglinda, iar când a vrut să plece de la locul conflictului, a intrat cu maşina într-un bărbat.

În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că Răzvan Andrei este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici