Plajă artificială cu palmieri şi trenuleţ, în Parcul "Lumea Copiilor" din Sectorul 4

Bucureştenii se vor putea plimba din nou cu trenuleţul în Parcul "Lumea Copiilor", iar din 1 mai va fi deschisă şi plaja artificială, cu duşuri, mărginită de palmieri, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

758 afișări
Imaginea articolului Plajă artificială cu palmieri şi trenuleţ, în Parcul "Lumea Copiilor" din Sectorul 4

Plajă artificială cu palmieri şi trenuleţ, în Parcul "Lumea Copiilor" din Sectorul 4

"Trenuleţul cu două vagoane va străbate Parcul "Lumea Copiilor", unde primarul Cristian Popescu Piedone a mai pregătit şi o plajă artificială, deservită de duşuri şi pe care doreşte să o inaugureze tot de 1 mai", au spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Edilul a mutat cu această ocazie palmierii care sunt amplasaţi pe unele străzi din Sectorul 4, pentru a mărgini plaja artificială din Parcul "Lumea Copiilor".

Bucureştenii care se vor plimba cu trenuleţul din Parcul "Lumea Copiilor" vor plăti un leu pentru un tur.

În Parcul "Lumea Copiilor" este amenajată şi o zonă de picnic, unde sunt 50 de grătare, număr care se doreşte a fi suplimentat la 70, au mai spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Grătarele, dispuse în apropierea unor foişoare de lemn, unde se poate servi masa, pot fi închiriate gratuit, cu buletinul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici