Planuri de weekend. Duminică are loc ultimul tur ornitologic ghidat din acest an în Parcul Naţional Văcăreşti

Duminică este programat ultimul tur ornitologic ghidat în Parcul Naţional Văcăreşti din acest an. Participarea este gratuită.

192 afișări
Imaginea articolului Planuri de weekend. Duminică are loc ultimul tur ornitologic ghidat din acest an în Parcul Naţional Văcăreşti

Planuri de weekend. Duminică are loc ultimul tur ornitologic ghidat din acest an în Parcul Naţional Văcăreşti

„Ultimul tur ornitologic ghidat, din acest an, va avea loc duminică, 17 decembrie în Parcul Natural Văcăreşti, atunci când vă invit să admiraţi frumuseţea diverselor specii de păsări. Turul începe la ora 9:45, de la intrarea dinspre Complexul Asmita Gardens, şi durează aproximativ 2 ore”, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Participarea la tur este gratuită, dar se face pe baza unei înscrieri prealabile.

Organizatorii se aşteaptă să vadă specii de raţe nordice, mugurari, cinteze de iarnă, sturzi de iarnă, lebede de vară, lişiţe sau porumbeii guleraţi.

Peste 50.000 de bucureşteni au fost anul acesta în Parcul Natural Văcăreşti, în cadrul programelor de vizitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici