Plata taxei pentru trecerea podului de la Feteşti redevine obligatorie

Plata taxei pentru trecerea podului de la Feteşti redevine obligatorie de vineri, ora 00.00.

987 afișări
Imaginea articolului Plata taxei pentru trecerea podului de la Feteşti redevine obligatorie

Marţi a fost publicat în Monitorul Oficial al României ordinul pentru încetarea aplicabilităţii Ordinului viceprim-ministrului, ministrul transporturilor şi infrastructurii nr. 1.178/2023 privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului ministrului transporturilor nr. 1.836/2018 pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A.

Astfel, începând de vineri, ora 00.00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR reaminteşte şoferilor că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă poate fi plătit prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile),
la distribuitorii autorizaţi sau prin SMS, la numărul 7577.

În cazul în care s-a omis plata anticipată, iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate, peajul poate fi achitat ulterior printr-unul din canalele puse la dispoziţie până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii.

Taxa fusese suspendată din 1 iunie a.c., până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
taxa,
fetesti,
pod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici