Plecat la cules ciuperci, un bătrân s-a rătăcit în munţi. Căutările sunt îngreunate

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Harghita a plecat de 20 de ore la cules ciuperci şi s-a rătăcit în zona Lacu Roşu. Salvatorii l-au căutat atât joi seara, cât şi vineri dimineaţă, dar nu pot continua căutările din cauza ploii torenţiale şi a vegetaţiei înalte.

793 afișări
Imaginea articolului Plecat la cules ciuperci, un bătrân s-a rătăcit în munţi. Căutările sunt îngreunate

Plecat la cules ciuperci, un bătrân s-a rătăcit în munţi. Căutările sunt îngreunate

Potrivit Jandarmeriei Harghita, salvamontişti, poliţişti, pompieri şi jandarmi au pornit, joi seara, în căutarea unei persoane rătăcite în zonă montană din Gheorgheni.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul din Gheorgheni a plecat la cules de ciuperci la ora 15.00 în zona pârtiei de schi de la kilometrul 5 spre Lacu Roşu şi nu s-a mai întors acasă.

Din cauza vizibilităţii extrem de reduse, căutările au fost întrerupte după miezul nopţii şi reluate vineri la ora 6.00. Însă, din cauza ploii torenţiale şi a vegetaţiei înalte, căutările au fost suspendate la ora 8.15.

Taguri:
bătrân,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici