Pleci din oraş? Iată unde nu ai nevoie de declaraţie pe proprie răspundere. Autorităţile au oferit toate detaliile

  • Zona metopolitană înseamnă localităţile aflate pe o rază de 30 de kilometri faţă de principalul oraş
  • Specialiştii Grupului de Comunicare Strategică: Se consideră zonă metropolitană Municipiul Bucureşti şi înntreg teritoriul judeţului Ilfov
  • Poţi completa de mână declaraţia pe propria răspundere dacă respecţi elementele din formularul tip dat publicităţii
24937 afișări
Imaginea articolului Pleci din oraş? Iată unde nu ai nevoie de declaraţie pe proprie răspundere. Autorităţile au oferit toate detaliile

Pleci din oraş? Iată unde nu ai nevoie de declaraţie pe proprie răspundere. Autorităţile au oferit toate detaliile

Dacă vă întrebaţi ce înseamnă zona metropolitană în interiorul căreia nu aveţi nevoie de declaraţie pe proprie răspundere, răspunsul a venit astăzi, de la Grupul de Comunicare Strategică. 

„Sunt considerate ca făcând parte din zona metropolitană localităţile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri faţă de principalul oraş  (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional - Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi). Totodată, se va considera zonă metropolitană Municipiul Bucureşti şi întreg teritoriul judeţului Ilfov", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

Dacă vreţi să scrieţi de mână declaraţia pe proprie răspundere pentru justificarea deplasării între localităţi, puteţi face acest lucru, respectând câteva condiţii. Iată care sunt acestea.

„Declaraţia pe propria răspundere necesară pentru justificarea deplasării între localităţi poate fi scrisă şi de mână cu respectarea elementelor din formularul tip dat publicităţii. În cazul în care o nouă deplasare respectă acelaşi traseu menţionat în declaraţia pe propria răspundere, atunci aceasta poate fi refolosită şi în alte zile, tăind cu o linie data precizată iniţial şi completând noua dată aferentă zilei în care are loc deplasarea", au explicat reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici