Ploi în aproape toată ţara, duminică şi luni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o informare potrivit căreia duminică şi luni va ploua în aproape toată ţara, precipitaţii abundente fiind aşteptate în special în vestul, sud-vestul, nordul şi centrul ţării.

1491 afișări
Imaginea articolului Ploi în aproape toată ţara, duminică şi luni

Ploi în aproape toată ţara, duminică şi luni (Imagine: Sebastian Sascau/ Mediafax Foto)

Astfel, în intervalul duminică, ora 10.00 - luni, ora 22.00, vor fi ploi cu caracter temporar pe arii extinse în vestul şi sud-vestul ţării (inclusiv în judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi), precum şi în regiunile nordice şi centrale.

Cantităţile de apă vor depăşi, local, 20-25 de litri pe metru pătrat şi, izolat, 35-40 de litri pe metru pătrat.

Potrivit ANM, ploile vor fi mai frecvente şi mai intense luni.

Judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi au fost sub cod galben de ploi şi în urmă cu câte zile. Precipitaţiile au provocat inundaţii în urma cărora un om a murit, iar doi au fost daţi dispăruţi, după ce ar fi fost luaţi de viitură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici