Ploieşti: Femeie rănită într-un accident provocat de un angajat ISU care a urcat băut la volan

Un cadru militar angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a provocat un accident, sâmbătă, pe o stradă din Ploieşti, în urma căruia a femeie a fost rănită, primele verificări ale poliţiştilor arătând că angajatul ISU consumase alcool înainte de a urca la volan.

143 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Femeie rănită într-un accident provocat de un angajat ISU care a urcat băut la volan

Ploieşti: Femeie rănită într-un accident provocat de un angajat ISU care a urcat băut la volan (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe strada Văleni din Ploieşti.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă şi a intrat într-o altă maşină care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, o femeie de 47 de ani a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Testul de alcoolemie făcut cu alcooltestul a arătat că şoferul avea o alcoolemie de 0,31 la mie în aerul expirat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că şoferul este cadru militar la ISU Prahova şi că se afla în afara orelor de program. Acesta este angajat al ISU Prahova de mai puţin de un an.

"În funcţie de concluziile anchetei Poliţiei în acest caz, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova vor fi luate măsurile care se impun, dacă va fi cazul", a spus Raluca Vasiloae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici