Ploile se opresc, însă temperaturile rămân scăzute. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar regimul termic va fi mai scăzut decât cel specific acestei date, potrivit ANM.

348 afișări
Imaginea articolului Ploile se opresc, însă temperaturile rămân scăzute. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar regimul termic va fi mai scăzut. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, ziua în regiunile sudice şi sud-vestice, iar noaptea în extremitatea nordică a teritoriului. În zona montană, izolat se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului şi în sudul şi sud-estul ţării.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor încadra între 0 şi 7 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când doar trecător vor mai fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade. 

 

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea nordică a ţării precum şi la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi în zona montană. Temperaturile maxime, în jurul normelor climatologic specifice acestei perioade, se vor situa între 10 grade în Maramureş şi 20 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici