PMI lansează IQOS ILUMA. Cel mai inovator produs din gama alternativelor fără fum intră azi pe piaţa din România

După 7 ani de când a îmbrăţişat misiunea unui viitor fără fum, Philip Morris International lansează în România IQOS ILUMA - cel mai inovator dispozitiv care foloseşte tutunul fără ardere. Noul model introduce tehnologia de încălzire prin inducţie SMARTCORE INDUCTION SYSTEM TM, care nu utilizează lamelă şi nu necesită curăţare.

5429 afișări
Imaginea articolului PMI lansează IQOS ILUMA. Cel mai inovator produs din gama alternativelor fără fum intră azi pe piaţa din România

Sursa foto: Philip Morris România

“Suntem singura companie din industrie care a anunţat că vrea să renunţe la ţigări, a declarat Mircea Scăunaşu, Director General Philip Morris Romania. Suntem în România de 30 de ani şi am investit un miliard de dolari – cea mai mare parte în fabrica de la Otopeni, iar în ultimii doi ani, numărul exporturilor de alternative fără fum a depăşit numărul exporturilor de ţigarete. În România, unul din 10 fumători a ales IQOS.”

Un miliard de oameni fumează azi în întreaga lume, cu şanse minime să renunţe. Studiile arată, însă că, dacă ar trece la alternativele fără fum, riscul mortalităţii asociate cu fumatul ar scădea de 10 ori, a punctat Tommaso Di Giovanni, vicepreşedinte International Communication PMI.  Evenimentul de lansare a readus în discuţie un subiect sensibil, şi anume reticenţa cu care este primită inovaţia şi incapacitatea actorilor implicaţi de a construi un dialog eficient pe care să se producă schimbarea. Aflat pentru prima oară în România, reprezentantul companiei a vorbit despre nevoia colaborării între sectorul public şi privat pentru ca schimbarea să fie posibilă. “Lipsa de acţiune este un rău la fel de mare. Fiecare zi în care nu-i încurajăm pe fumători să renunţe sau să aleagă o alternativă mai puţin dăunătoare e o zi pierdută pentru noi, dar şi pentru serviciul public de sănătate. Fiecare zi conteză”, a subliniat Di Giovanni.

Arderea este problema. Studiile au demonstrat că fumul generat prin arderea tutunului conţine peste 6.000 de compuşi chimici. Experţii în sănătate publică au identificat aproximativ 100 dintre aceşti compuşi chimici drept cauzele sau potenţialele cauze ale bolilor asociate fumatului. Tehnologia de încălzire prin inducţie din IQOS ILUMA reduce considerabil riscurile, pentru că încălzeşte tutunul din interior, fără să-l ardă.

“În România, 30% dintre adulţi fumează. Nu suntem un bun model la nivel european, spune Emma Zeicescu, director de comunicare Philip Morris Romania. Accesul la informaţii corecte pentru publicul adult ar fi un pas imens spre o Românie fără fum.“

Bazat pe riguroase cercetări ştiinţifice, dar şi pe experienţa utilizatorilor, IQOS ILUMA intră pe piaţa românească în două variante: IQOS ILUMA PRIME şi IQOS ILUMA. IQOS ILUMA PRIME este disponibil în patru culori, are un design elegant, din aluminiu anodizat şi o husă din material textil. Noul dispozitiv poate fi personalizat atât în ceea ce priveşte funcţiile de conectare prin intermediul smartphone-ului, cât şi offline, cu o gamă largă de accesorii, inclusiv huse pentru încărcător sau inele pentru stilou.

Ambele dispozitive oferă posibilitatea de a avea două utilizări consecutive fără reîncărcare şi includ funcţii avansate care pot fi activate sau dezactivate prin aplicaţia IQOS - cum ar fi gesturi inteligente, pornire automată, diferite moduri de iluminare, alerte şi posibilitatea ca utilizatorul să blocheze sau să deblocheze dispozitivul atunci când este necesar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici