PNG anunţă că îl dă în judecată pe Vanghelie

PNG respinge acuzaţiile de dare de mită electorală formulate de Marian Vanghelie, susţine că BEC infirmă că liderul PSD Bucureşti ar fi depus contestaţie împotriva formaţiunii conduse de Gigi Becali şi anunţă că îl va da în judecată pe primarul sectorului 5.

22 afișări
Imaginea articolului PNG anunţă că îl dă în judecată pe Vanghelie

PNG anunţă că îl dă în judecată pe Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)

"Vanghelie atacă PNG-CD în sectorul 5 prin metode ieftine. Disperat să câştige cu orice preţ şi în pană de imaginaţie, primarul pesedist al sectorului 5 continuă seria atacurilor la adresa Partidului Noua Generaţie – Creştin Democrat, de această dată printr-un tertip extrem de uzitat. Vanghelie pretinde că, nici mai mult, nici mai puţin, în ziua votării, în văzul tuturor, persoane aparţinând PNG-CD ar fi descins dintr-un autovehicul „pentru a cumpăra voturile” alegătorilor", informează PNG.

Sursa menţionează că "un minim efort a demonstrat că numărul de înmatriculare B-69-CVE, la care face referire primarul sectorului 5, aparţine în fapt firmei Business Contact Management", iar "maşina a fost achiziţionată în leasing de la compania Eurial Leasing, strada Eliza Zamfirescu din sectorul 1, potrivit informaţiilor exacte furnizate de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti".

"Seria minciunilor sfruntate nu se încheie aici, Marian Vanghelie pretinzând că a depus contestaţie la Biroul Electoral Central împotriva PNG-CD. Reprezentanţii BEC au infirmat categoric declaraţiile primarului PSD, această contestaţie fiind inexistentă. În aceste condiţii, Partidul Noua Generaţie – Creştin Democrat îşi rezervă dreptul şi anunţă pe această cale că îl va acţiona în judecată pe Marian Vanghelie, care va fi obligat să demonstreze în instanţă acuzaţiile proferate", a mai adăugat PNG.

PSD Bucureşti a precizat că Alianţa PSD+PC, reprezentată de Marian Vanghelie a depus la Biroul Electoral Central o contestaţie în care susţine că reprezentanţi ai PNG oferă mită electorală în faţa unei cârciumi.

"În data de 30.11.2008 ora 11.00 în faţa Cârciumei de pe str. Lavei, din cadrul Colegiului Uninominal Nr. 23, sector 5, se aflau mai multe persoane cu un autoturism cu nr. de înmatriculare B–89-CVE, care din partea PNG, cumpărau voturile alegătorilor prin plata sumei de 50 Ron/persoană", se arată în contestaţia lui Vanghelie, potrivit PSD Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici