Pogea şi-a propus să continue tot ce a făcut bun Marian Sârbu la Ministerul Muncii

Ministrul interimar al Muncii Gheorghe Pogea a ajuns, vineri, la minister pentru a prelua mandatul de la fostul ministru Marian Sârbu, înainte de întâlnirea cu acesta declarând că şi-a propus că continue tot ce a făcut bun acesta din urmă.

19 afișări
Imaginea articolului Pogea şi-a propus să continue tot ce a făcut bun Marian Sârbu la Ministerul Muncii

Pogea şi-a propus să continue tot ce a făcut bun Marian Sârbu la Ministerul Muncii (Imagine: Mediafax Foto)

Gheorghe Pogea a precizat că vrea să ducă la capăt toate angajamentele asumate.

Întrebat cum va face faţă presiunilor sociale, ministrul a declarat că are o experienţă îndelungată cu sindicatele şi că întotdeauna a crezut că atunci când există un dialog sincer şi deschis lucrurile pot fi rezolvate.

De asemenea, întrebat ce trebuie să facă un ministru al Muncii, Pogea a răspuns că acesta trebuie să-şi facă treaba şi că tot ce înseamnă programe sociale trebuie rezolvate.

Pogea a mai precizat că va fi plătit în continuare de către Ministerul de Finanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, noul ministru interimar al Muncii discută cu social democratul Marian Sârbu.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, componenţa noului Guvern, după demisia miniştrilor PSD, precizând că el va asigura interimatul la Ministerul Educaţiei, iar ceilalţi miniştri PDL vor prelua, tot cu titlu de interimat, conducerea celorlalte ministere, conduse până în prezent de social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici