Poliţia Capitalei caută o fată de 13 ani care a dispărut de acasă

Poliţia Capitalei caută, marţi seara, o fată în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliul său, din Sectorul 4, şi nu a mai revenit.

323 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei caută o fată de 13 ani care a dispărut de acasă

Poliţia Capitalei caută o fată de 13 ani care a dispărut de acasă

Poliţia Capitalei a fost sesizată marţi şi solicită sprijin populaţiei pentru depistarea minorei care a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent.

Poliţiştii menţionează faptul că fata a mai plecat de la adresa de domiciliu şi în data de 16 iulie 2023, aceasta fiind găsită câteva ore mai târziu.

Minora dispărută se numeşte Alessa Ciontu şi are 13 ani.

Are 1,50 metri înălţime, greutate 66 kg, constituţie robustă, faţă rotundă, ochi căprui, păr lung, castaniu.

La data dispariţiei purta: tricou negru, pantaloni de culoare negru.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici