Poliţia Capitalei va monitoriza video permanent zonele marilor biserici şi va dubla efectivele de Înviere

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti (PLMB) va monitoriza video permanent zonele marilor biserici şi centrul Capitalei, dublându-şi efectivele pentru asigurarea ordinii publice de Înviere.

92 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei va monitoriza video permanent zonele marilor biserici şi va dubla efectivele de Înviere

Poliţia Capitalei va monitoriza video permanent zonele marilor biserici şi va dubla efectivele de Înviere (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

De altfel, PLMB şi-a dublat, începând de joi, numărul echipajelor de ordine publică, măsură ce urmăreşte asigurarea liniştii şi ordinii publice în Capitală, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Totodată, în noaptea de Înviere, centrul Capitalei, dar şi anumite zone cu potenţial de risc infracţional, se vor afla, în permanenţă, sub monitorizare video pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Zona Patriarhiei, a Centrului Istoric şi a bisericilor din centrul Capitalei vor fi supravegheate, prin patrulări ale echipajelor PLMB.

Mai mult, patrulele de ordine publică dar şi cele ale Serviciului Intervenţii vor mai avea în atenţie, în perioada Sărbătorilor Pascale, marile parcuri dar şi zonele aglomerate din apropierea marilor magazine.

Totodată, poliţiştii locali din cadrul PLMB, încă de la începutul acestei săptămâni, au avut o serie de acţiuni speciale în mai multe pieţe ale Capitalei, pentru combaterea comerţului ambulant stradal neautorizat.

Efectivele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti vor mai asigura ordinea publică şi la acţiunile organizate, în această perioadă, de către Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici