Poliţia Cluj a publicat poza bărbatului suspect de COVID -19, care a fugit din spital

  • Poliţia Cluj a publicat fotografia bărbatului suspect de coronavirus care a fugit din spital
  • Cei care îl văd sunt rugaţi să sune la 112
  • Bărbatul a fost testat, iar rezultatul a ieşit negativ
2255 afișări
Imaginea articolului Poliţia Cluj a publicat poza bărbatului suspect de COVID -19, care a fugit din spital

Poliţia Cluj a publicat fotografia bărbatului suspect de COVID -19, care a fugit din spital

Poliţia Cluj a dat publicităţii fotografia bărbatului suspectat de COVID -19 care a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca. Oamenii legii fac apel către cei care îl văd să sune la 112.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, miercuri, bărbatul a fost testat pentru virusul COVID-19, rezultatul fiind negativ.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 aprilie, Androne Nicolae Marian, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Buzău, a plecat voluntar dintr-o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, unde se afla internat, fără încuviinţarea personalului medical şi nu s-a mai întors. Bărbatul a fost testat pentru virusul COVID-19, rezultatul fiind negativ. Semnalmentele persoanei sunt înălţime aproximativă 1.75-1.80 m, părul brunet, scurt, ochii căprui, tenul măsliniu. Nu se cunoaşte vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării”, se arată în comunicat.

Persoanele care îl văd pe bărbat sunt rugate să apeleze gratuit numărul 112, pentru a anunţa imediat Poliţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici