Poliţia Cluj: Nu au fost stabilite încă împrejurările accidentului în care a fost implicat Verestoy

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj susţin că nu au stabilit încă împrejurările în care a avut loc accidentul în care a fost implicat senatorul UDMR Verestoy Attila, afirmând însă că atât parlamentarul, cât şi celălalt şofer au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

170 afișări
Imaginea articolului Poliţia Cluj: Nu au fost stabilite încă împrejurările accidentului în care a fost implicat Verestoy

Poliţia Cluj: Nu au fost stabilite încă împrejurările accidentului în care a fost implicat Verestoy (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu s-au stabilit încă toate împrejurările în care a avut loc accidentul în care a fost implicat senatorul UDMR Verestoy Attila.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de Verestoy Attila a intrat pe contrasens, dar nu s-au stabilit încă exact toate împrejurările, respectiv de ce a intrat pe contrasens", a spus Bruja-Brehariu.

Ea a adăugat că atât senatorul, cât şi şoferul TIR-ului implicat în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Tododată, ambilor li s-au recoltat probe biologice şi se aşteaptă rezultatele analizelor.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.

În urma accidentului, senatorul UDMR a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, declara că Verestoy Attila are o fractură la gamba dreaptă şi că nu există suspiciuni de leziuni interne, starea acestuia fiind bună.

Joi seară, senatorul UDMR Verestoy Attila a fost transportat cu un avion medical de la Cluj-Napoca la Bucureşti, unde a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, afirma că parlamentarul are o fractură la gambă, o fractură la o mână (pumn) şi o fractură de claviculă, însă starea sa este stabilă.

În cursul după-amiezii, Verestoy ar urma să fie operat la mână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici