Poliţia face bilanţul operaţiunii "Arestaţi dobânzile!" Vezi aici ce au obţinut poliţiştii în renegocierile cu băncile

În timp ce IGP centralizează rezultatele, câteva inspectorate judeţene confirmă deja obţinerea unor condiţii mai avantajoase de reeşalonare sau refinanţare a creditelor. Liderii sindicali nu cred în această soluţie, în timp ce mii de poliţişti sunt în pragul disperării, pentru că nu mai au bani de rate, potrivit cotidianului Gândul.

23 afișări
Imaginea articolului Poliţia face bilanţul operaţiunii "Arestaţi dobânzile!" Vezi aici ce au obţinut poliţiştii în renegocierile cu băncile

Poliţia face bilanţul operaţiunii "Arestaţi dobânzile!" Vezi aici ce au obţinut poliţiştii în negocierile cu băncile (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Pentru că îi rămân în buzunare 50 de RON după ce îşi plăteşte ratele, un agent de poliţie vrea să plece la spălat maşini în Anglia.

"Un coleg, agent de ordine publică, vrea să se suspende din activitate, pentru că nu poate trăi din salariu. A spus că nu vrea să fie arestat pentru luare de mită şi vrea să plece în Anglia, la spălat maşini. A anunţat deja că vrea să se sinucidă, trece printr-o perioadă grea. A divorţat de soţie, nevasta i-a luat casa, nu ştie ce să facă", ne-a declarat liderul sindical Ioniţă Florin.

Citeşte mai multe despre renegocierile poliţiştilor cu băncile pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici