Poliţia Locală Tg.Jiu ar putea fi desfiinţată din cauza unei maşini parcate lângă Poarta Sărutului

  • Primarul oraşului Tg.Jiu a solicitat un raport de la şeful Poliţiei Locale. Se poate ajunge până la desfiinţarea Poliţiei Locale, ameninţă primarul oraşului Tg.Jiu.
967 afișări
Imaginea articolului Poliţia Locală Tg.Jiu ar putea fi desfiinţată din cauza unei maşini parcate lângă Poarta Sărutului

Poliţia Locală Tg.Jiu ar putea fi desfiinţată din cauza unei maşini parcate lângă Poarta Sărutului

Primarul Marcel Romanescu este foc şi pară pe şoferul care a oprit maşina pe trotuar, lângă Poarta Sărutului, dar şi pe poliţiştii locali care nu au intervenit. Edilul a publicat fotografia pe Facebook şi a scris un mesaj.

„Inadmisibil! Trecând peste lipsa de bun simţ a individului din imagine, observ că cei de la Poliţia Locală Târgu Jiu nu au înţeles nimic din ceea ce ar fi trebuit să devină instituţia după reorganizare. Doi poliţişti sunt lângă operele brâncuşiene din parc, la numai câţiva metri de această maşină. Ar fi trebuit să intervină imediat”, a scris Romanescu pe Facebook.

Primarul oraşului Tg.Jiu a solicitat un raport de la şeful Poliţiei Locale. Se poate ajunge până la desfiinţarea Poliţiei Locale, ameninţă primarul.

„Mâine dimineaţă, la prima oră, aştept raportul directorului Poliţiei Locale referitor la acest incident. Dacă instituţia nu se dovedeşte eficientă, putem renunţa la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-şi fac treaba! Asemenea scene nu-şi au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliţia Locală va rezolva problema, sau riscă desfiinţarea”, a precizat primarul oraşului Tg.Jiu, Marcel Romanescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici