Poliţia Română are 299 de noi autospeciale. 256 au revenit Poliţiei Capitalei

Poliţia Română a primit, la sfârşitul săptămânii, 299 de noi autospeciale, dintre care 256 au revenit Poliţiei Capitalei, iar restul inspectoratelor judeţene de poliţie Prahova şi Ilfov, potrivit unui comunicat al instituţiei.

142 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română are 299 de noi autospeciale. 256 au revenit Poliţiei Capitalei

Poliţia Română are 299 de noi autospeciale. 256 au revenit Poliţiei Capitalei

La sfârşitul acestei săptămâni, 299 de autospeciale Dacia Logan, ce vor fi folosite în activităţile operative, au fost repartizate Poliţiei Române, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

Autospecialele nou intrate în dotarea Poliţiei Române au fost distribuite unităţilor teritoriale, după cum urmează: 256 - Poliţiei Capitalei, 26 - Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova şi 17 - IPJ Ilfov.

Din luna noiembrie 2014 şi până în prezent, prin programele derulate la nivelul MAI, Poliţia Română a fost înzestrată cu 555 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, urmând ca în cursul anului 2015 să primească încă 2.386 de vehicule, se mai arată în comunicatul instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici