Poliţia Rutieră: 21 de şoferi, prinşi drogaţi sau băuţi la volan, într-o noapte

  • Poliţiştii au prins în noaptea de sâmbătă spre duminică 21 de şoferi băuţi sau drogaţi.
  • În urma acţiunii din Capitală au fost aplicate 134 de sancţiuni în valoare de aproape 100 de mii de lei.
837 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră: 21 de şoferi, prinşi drogaţi sau băuţi la volan, într-o noapte

Poliţia Rutieră: 21 de şoferi, prinşi drogaţi sau băuţi la volan, într-o noapte

Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma acţiunii din noaptea de sâmbătă spre duminică au fost aplicate 134 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 98.300 lei şi au fost reţinute 29 permise de conducere.

12 dintre acestea au fost reţinute pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, alte 9 ca urmare a infracţiunilor constatate (5 consum de substanţe psihoactive, 4 consum de băuturi alcoolice), iar 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Un bărbat de 62 de ani a fost prins pe strada C.A.Rosetti, având 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un tânăr de 26 de ani, care conducea pe Şoseaua Kiseleff, a fost depistat pozitiv pentru consum de canabis, iar un tânăr de 28 de ani, care conducea pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, a fost depistat pozitiv pentru consum de canabis şi cocaină. În maşina acestuia din urmă, poliţiştii au găsit câţiva muguri de culoare verde.

În urma acţiunii, poliţiştii rutieri au retras 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate.

Au fost întocmite 14 dosare penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şoferi,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici