Poliţia Rutieră, cu efective suplimentare pe drumurile spre mare şi munte

Poliţia Rutieră şi-a suplimentat efectivele, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru ca traficul pe autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene, în special de pe traseele turistice, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

2 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră, cu efective suplimentare pe drumurile spre mare şi munte

Poliţia Rutieră, cu efective suplimentare pe drumurile spre mare şi munte

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi pentru acest sfârşit de săptămână sunt estimate valori ridicate de trafic pe rutele către litoral şi munte.

Conducătorilor auto care au de parcurs distanţe mai mari, Poliţia Rutieră le recomandă să îşi fragmenteze deplasările, alternând şofatul cu perioade de repaus, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere cauzate de oboseală şi, implicit, de diminuarea capacităţii de concentrare la volan.

Duminică, în jurul prânzului traficul a început să se aglomereze pe DN 22C- Basarabi - Medgidia - Cernavodă, însă nu erau înregistrate blocaje.

Poliţia recomandă o rută alternativă Autostrăzii Soarelui, respectiv DN2A Constanţa - Hârşova - Slobozia şi în continuare pe DN2 Urziceni - Bucureşti, pentru evitarea ambuteiajelor, mai ales la intrarea pe autostradă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici