Poliţist din Arad în stare gravă, după ce a fost bătut de către trei sportivi

Un poliţist din Arad este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de trei sportivi, în timp ce se afla la o nuntă şi a încercat să aplaneze un conflict.

446 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Arad în stare gravă, după ce a fost bătut de către trei sportivi

Poliţist din Arad în stare gravă, după ce a fost bătut de către trei sportivi (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Poliţistul are 31 de ani şi era în timpul liber, când, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost bătut la Ştrandul Neptun din municipiul Arad, unde participa la o nuntă.

Conform anchetatorilor, bărbatul, care lucrează la Poliţia de proximitate, a ieşit din sala de petreceri şi a văzut pe alee o altercaţie fizică între nişte bărbaţi, astfel că a încercat să aplaneze conflictul.

"Colegul nostru a acţionat conform statutului poliţistului şi a dispoziţiilor noastre, adică a respectat obligaţia să intervină chiar şi în timpul liber. Poliţistul nu a intervenit fizic, ci doar verbal, însă a fost bătut de trei tineri, despre care ulterior s-a constatat că sunt sportivi de performanţă, membri ai unui club de kickbox", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Conform sursei citate, poliţistul bătut a fost preluat de o ambulanţă în stare de inconştienţă şi la scurt timp a intrat în comă de gradul I, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Victima agresiunii, care a ieşit din comă, are un hematom pe creier, dar şi numeroase traumatisme şi leziuni interne.

Suspecţii, trei sportivi cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, au fost identificaţi şi sunt cercetaţi în libertate, urmând ca încadrarea faptei lor să fie făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie victima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici