Poliţista din Băleşti, mama ei şi copilul au fost înmormântaţi împreună în acelaşi cavou

Poliţista din Gorj, mama şi copilul ei au fost înmormântaţi miercuri la cimitirul din comuna Băleşti, în acelaşi cavou. Zeci de persoane i-au condus pe cei trei pe ultimul drum.

3470 afișări
Imaginea articolului Poliţista din Băleşti, mama ei şi copilul au fost înmormântaţi împreună în acelaşi cavou

Poliţista din Băleşti (Gorj), mama ei şi copilul au fost înmormântaţi

Poliţista care şi-a împuşcat mama şi fiul, duminică seara, după care s-a sinucis, a fost înmormântată miercuri, alături de cei doi membri ai familiei, în cimitirul din comuna Băleşti.

Cei trei au fost conduşi pe ultimul drum de zeci de oameni, între care şi rudele tinerei de 33 de ani.

Zeci de persoane au venit, miercuri, în curtea familiei Lăpădat, din comuna Băleşti, pentru a participa la înmormântarea Adelei, a fiului ei de şase luni şi a mamei sale care împlinise 54 de ani.

Poliţista şi-a ucis familia, duminică seara, cu arma soţului, agent în cadrul IPJ Gorj. Colegii bărbatului au fost alături de el în ziua în care şi-a condus rudele pe ultimul drum.

”Poliţiştii din cadrul IPJ Gorj sunt alături de colegul lor, în aceste momente grele şi transmit condoleanţe. Suntem alături de agentul de Poliţie, pentru a depăşi aceste momente dificile”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Agenta care era în maternitate când a comis dubla crimă a fost înmormântată în acelaşi cavou cu mama şi băieţelul ei.

”Am fost alături de familie, împreună cu preoţii parohi, i-am sprijinit în a le găsi un loc de veci. Suntem aproape de familie. Este o zi de doliu. Este o zi grea. A fost un weekend de doliu. Este întristare totală în rândul cetăţenilor. Vecinii nici acum nu pot să înţeleacă gestul pe care l-a făcut victima, care l-a rândul ei a făcut victime, chiar propriul copil şi propria mamă. Vecinii sunt înmărmuriţi, ştiau că este o familie liniştită, respectabilă, fără să creeze probleme în societate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Ungureanu, primarul comunei Băleşti.

Procurorii şi poliţiştii fac o anchetă în acest caz.

”Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează anchetă penală, cu ajutorul organelor de poliţie, în dosarul penal în care se fac cercetări privind comiterea infracţiunii de omor calificat săvârşit asupra unor membri de familie, în care au decedat trei persoane, urmare a unor leziuni produse prin împuşcare. Este vorba despre agenta de poliţie, fiul şi mama acesteia. Din probatoriul administrat până în prezent în cauză nu rezultă elemente care să necesite punerea sub învinuire a unei alte persoane pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unor membri de familie. Urmează ca probatoriul care va fi dispus să stabilească adevărul în cauză”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Dubla crimă a avut loc în casa de vacanţă a familiei, din comuna Băleşti. Soţul poliţistei a declarat că se afla la o farmacie din Târgu-Jiu, pentru a cumpăra medicamentele copilului.

La întoarcere, bărbatul, care este poliţist la Mătăsari, în judeţul Gorj, a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa şi-a împuşcat mortal mama, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul său. Agentul ţinea pistolul la domiciliu, conform legii, iar ultimul control a fost făcut la locuinţa sa, la începutul acestui an. Poliţista care lucra din 2006 la Transporturi Feroviare a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal şi trecuse testul cu brio. O prietenă a tinerei a declarat că aceasta suferise o depresie şi se temea ca fiul ei să nu se îmbolnăvească.

Mama agentei, o femeie de 54 de ani, era angajata Primăriei Târgu-Jiu, ca secretară în cadrul Direcţiei de Patrimoniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici