Poliţiştii arădeni au găsit un seif abandonat pe un câmp de la marginea comunei Vladimirescu

Poliţiştii arădeni au găsit, duminică, un seif abandonat pe un câmp de la marginea comunei Vladimirescu, acesta fiind gol, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă este vorba de seiful care a fost furat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, dintr-o casă de schimb valutar din municipiul Arad.

26 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii arădeni au găsit un seif abandonat pe un câmp de la marginea comunei Vladimirescu

Poliţiştii arădeni au găsit un seif abandonat pe un câmp de la marginea comunei Vladimirescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, un seif a fost găsit la aproximativ cinci kilometri de municipiul Arad, pe un câmp de la marginea comunei Vladimirescu, care era spart şi gol.

Poliţiştii spun că au ridicat seiful şi urmează să stabilească dacă este vorba de cel furat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, dintr-o casă de schimb valutar din centrul municipiul Arad.

Seiful casei de schimb valutar situată în centrul municipiului Arad, pe Bulevardul Revoluţiei, a fost furat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, hoţii intrând în firmă prin galeria de artă din acelaşi imobil forţând o uşă.

Furtul seifului a fost sesizat la poliţia locală duminică dimineaţă, de către o angajată a casei de schimb.

Firma nu avea camere de supraveghere video, criminaliştii strângând probe de la faţa locului.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că în seif se afla suma de 39.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici