Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 45.000 de lei în Centrul Vechi din Capitală. Neregulile găsite

Poliţiştii au făcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o razie în Centrul Vechi al Capitalei, în urma căreia au fost aplicate amenzi de 45.000 de lei, pentru disturbarea liniştii publice, pentru activităţi comerciale ilicite şi pentru nerespectarea legii privind circulaţia pe drumurile publice.

1019 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 45.000 de lei în Centrul Vechi din Capitală. Neregulile găsite

Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 45.000 de lei în Centrul Vechi din Capitală. Neregulile găsite

„Astăzi (duminică, începând cu ora 00.00, pe parcursul mai multor ore, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au desfăşurat o acţiune în zona Centrului Vechi din Capitală, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi pentru asigurarea unui climat de normalitate”, anunţă DGPMB.

Acţiunea organizată de poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 3, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Sectoarelor 1-6, ai Brigăzii Rutiere şi ai Serviciului Poliţie Canină, a vizat în principal asigurarea unui climat de siguranţă publică, a unui climat de normalitate.

„În cadrul acţiunii au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 de lei., pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, precum şi pentru nerespetarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice”, anunţă sursa citată.

De asemenea, poliţiştii au reţinut două certificate de înmatriculare.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul reprezentanţilor din cadrul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Bucureşti, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Autorităţii Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici