Poliţiştii au confiscat un kilogram de cocaină de la un grup care vindea droguri în mai multe judeţe

  • Poliţiştii şi procurorii DIICOT Buzău au prins în flagrant doi tineri care vindeau droguri în Buzău şi Timişoara, despre care au stabilit că fac parte dintr-o reţea.
  • În urma percheziţiilor efectuiate în acest caz, poliţiştii au confiscat peste un kilogram de cocaină.
325 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au confiscat un kilogram de cocaină de la un grup care vindea droguri în mai multe judeţe

Poliţiştii au confiscat un kilogram de cocaină de la un grup care vindea droguri în mai multe judeţe

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii şi procurorii DIICOT Buzău au prins în flagrant delict, în judeţul Buzău, un bărbat de 25 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc.

În aceeaşi zi, a fost prins în flagrant delict şi un bărbat din Arad, în timp ce ar fi încercat să vândă 300 de grame de cocaină, în Timişoara. Bărbatul era însoţit de o altă persoană, în vârstă de 39 de ani.

„Din cercetări a reieşit că, buzoianul, de 25 de ani, s-ar fi aflat în relaţii infracţionale cu tânărul de 30 de ani din Arad. Buzoianul ar fi fost coordonat de bărbatul din Arad care i-ar fi stabilit întâlniri cu diferite persoane din mai multe judeţe ale ţării, în scopul vânzării drogurilor”, se arată în comunicat.

În urma celor cinci percheziţii domiciliare efectuate în judeţul Arad la persoane bănuite de trafic de droguri, poliţiştii au ridicat 1,05 kilograme de cocaină.

Patru persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Buzău.

În urma audierilor, buzoianul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca toate persoanele bănuite să fie prezentate sâmbătă instanţei pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici