Poliţiştii au deschis dosar penal după ce Florin Despescu, fratele fostului şef al Poliţiei Române, s-a spânzurat

Poliţiştii din Buzău au deschis un dosar penal după ce fratele fostului şef al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, s-a spânzurat, trupul neînsufleţit fiind găsit de familie, în casa din Nehoiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3386 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au deschis dosar penal după ce Florin Despescu, fratele fostului şef al Poliţiei Române, s-a spânzurat

Poliţiştii au deschis dosar penal după ce Florin Despescu, fratele fostului şef al Poliţiei Române, s-a spânzurat

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din Buzău au deschis un dosar penal, fiind făcute verificări pentru a se stabili condiţiile în care a survenit decesul lui Florin Despescu, fratele fostului şef al Poliţiei Române.

Bărbatul s-a spânzurat în propria casă din Nehoiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind găsit de soţie.

La rândul său, primarul din Nehoiu, Ionuţ Milea, a declarat că toată comunitatea a rămas surprinsă de gestul fratelui fostului şef al Poliţiei Române.

”Şi-a pus capăt zilelor. Dumnezeu ştie ce o fi fost. Am rămas suprins. Era o familie frumoasă, liniştită. Nu se aştepta nimeni. Are şi un copil clasa a IX-a, avea nevoie de el acum. Şi noi am rămas surprinşi”, a declarat Milea.

Florin Despescu nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul.

Bogdan Despescu a fost eliberat din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române în luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici