Poliţiştii au deschis dosar penal după incendiul în care au ars servere de la Penitenciarul Jilava

Poliţiştii oraşului Măgurele au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă, după ce au ars serverele şi echipamente IT în incendiul izbucnit vineri la camera tehnică de la Penitenciarul Jilava, anunţă IPJ Ilfov.

695 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au deschis dosar penal după incendiul în care au ars servere de la Penitenciarul Jilava

Poliţiştii au deschis dosar penal după incendiul în care au ars servere de la Penitenciarul Jilava

„La data de 26 ianuarie a.c.,. în jurul orei 06:22, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la camera tehnică a unei clădiri din cadrul Pnitenciarului Jilava. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii echipei de cercetare la faţa locului din cadrul Poliţiei Oraşului Măgurele pentru efectuarea activităţilor din competenţă, precum şi mai multe autospeciale din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov, în vederea localizării şi stingerii incendiului. În cadrul activitatilor de cercetare la faţa locului, a rezultat faptul că, în urma incendiului, izbucnit la camera tehnică, care ar avea ca probabilă cauză scurtcircuit al unei prize electrice, au rezultat pagube materiale în sensul că au fost distruse echipamente electrice şi electronice (servere, echipamente IT şi de comunicaţii, staţii de lucru, monitoare)”, potrivit IPJ Ilfov.

Poliţiştii transmit că, în urma incendiului, nu au rezultat victime şi nici alte pagube materiale.

„Poliţiştii oraşului Măgurele continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici