Poliţiştii au deschis dosar penal după şicanarea dintre un şofer cu BMW şi un vatman STB. Amenda primită de conducătorul auto

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal după ce un şofer şi un vatman din Capitală s-au şicanat în trafic, primul blocând linia de tramvai, iar al doilea intrând cu tramvaiul în maşină. Dosarul penal a fost deschis după ce poliţiştii au analizat imaginile din spaţiul public.

3229 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au deschis dosar penal după şicanarea dintre un şofer cu BMW şi un vatman STB. Amenda primită de conducătorul auto

Poliţiştii au deschis dosar penal după şicanarea dintre un şofer cu BMW şi un vatman STB

Poliţiştii rutieri s-au sesizat după ce au analizat imaginile în care un şofer şi un vatman s-au şicanat în trafic şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. Primul dintre aceştia a blocat linia de tramvai, iar al doilea a intrat cu tramvaiul în autoturism.

„Atragem atenţia participanţilor la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs şicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiţi conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm şi să îşi respecte partenerii de trafic”, precizează Brigada Rutieră.

În urma accidentului (produs în zona Piaţa Chirigiu din Capitală), şoferul a rămas fără permis şi a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar.

Şicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

În imagini se vede cum şoferul unui autoturism de lux frânează brusc în faţa tramvaiului şi porneşte din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul acelerează şi întră direct în bara din spate a maşinii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici