Video Poliţiştii au găsit la locuinţa unui tânăr din Bucureşti 200 de grame de heroină. Acesta a fost arestat - VIDEO

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au găsit în locuinţa unui tânăr din Bucureşti cantitatea de 200 de grame de heroină, el fiind arestat ulterior de un judecător al Tribunalului Capitalei.

378 afișări

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov şi procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Bucureşti au probat activitatea infracţională a unui tânăr suspectat de trafic de droguri de mare risc", precizează Poliţia Română.

Astfel, în 1 august, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei "Vlad Ţepeş", au efectuat trei percheziţii, în urma cărora, la locuinţa lui Marius M., de 26 de ani, din Bucureşti, au depistat 200,07 grame de heroină.

Tânărul a fost dus la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti, pentru audieri.

"În urma probatoriului administrat în cauză, procurorii DIICOT au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore pentru săvîrşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, după care, joi, Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile", arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici