Poliţiştii au identificat suspecţii de furt din casa Doinei Cornea- VIDEO

Poliţiştii clujeni au identificat, joi, persoanele suspectate că au furat bani şi mai multe bunuri din casa Doinei Cornea, unul dintre suspecţi fiind prins şi dus la Poliţie.

51 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au identificat suspecţii de furt din casa Doinei Cornea- VIDEO

Poliţiştii au identificat suspecţii de furt din casa Doinei Cornea (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, în urma cercetărilor poliţiştii din Cluj-Napoca au reuşit identificarea a trei persoane suspectate că au comis furtul din locuinţa Doinei Cornea.

Conform sursei citate, joi a fost găsit şi dus la sediul Poliţiei unul dintre suspecţi, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 23 ani din Câmpia Turzii, împotriva căruia au fost întocmite actele premergătoare urmării penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, o parte din bunurile sustrase din locuinţă au fost recuperate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea celorlalte două persoane suspectate de comiterea furtului.

Casa Doinei Cornea din Cluj-Napoca a fost spartă, duminică seară, după ce a fost forţată uşa de la intrare, din locuinţă fiind furaţi între 4.000 şi 4.500 de lei, în momentul jafului fosta disidentă anticomunistă nefiind acasă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici