Poliţiştii bucureşteni au tras focuri de armă pentru a opri trei spărgători de locuinţe

Poliţiştii bucureşteni de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 6 au tras, joi la prânz, două focuri de armă în plan vertical, pentru a opri trei spărgători de locuinţe pe care îi urmăreau în trafic, în zona Pasajului Lujerului.

26 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii bucureşteni au tras focuri de armă pentru a opri trei spărgători de locuinţe

Poliţiştii bucureşteni au tras focuri de armă pentru a opri trei spărgători de locuinţe

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, joi, că suspecţii sunt doi bărbaţi şi o femeie, care au avut, în cursul zilei, o tentativă de spargere în zona Politehnicii şi o alta în cartierul Militari.

Cei trei erau urmăriţi şi pentru o spargere în Timişoara, fiind suspectaţi de infracţiuni asemănătoare şi în alte judeţe limitrofe Capitalei.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 6 Bucureşti i-au depistat, pe cei trei, în cartierul Militari, însă aceştia au fugit cu o maşină, iar poliţiştii i-au urmărit.

În zona Pasajului Lujerului, ofiţerii au tras două focuri de armă în plan vertical, pentru că suspecţii nu au oprit autoturismul, deşi fuseseră somaţi de oamenii legii.

Presupuşii spărgători au fost duşi la sediul Investigaţii Criminale Sector 6 pentru audieri.

Potrivit lui Ciocan, poliţiştii i-au căutat pe aceştia şi în Timişoara, săptămâna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici