Poliţiştii din Arad au avut parte de o surpriză când au controlat un camion încărcat cu role textile. Ce au găsit printre mărfurile transportate

Poliţiştii de frontieră din Arad au descoperit ascunşi în interiorul unui camion încărcat cu role textile 20 de cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din ţară la frontiera de vest.

607 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Arad au avut parte de o surpriză când au controlat un camion încărcat cu role textile. Ce au găsit printre mărfurile transportate

Poliţiştii din Arad au avut parte de o surpriză când au controlat un camion încărcat cu role textile. Ce au găsit printre mărfurile transportate

Luni dimineaţă, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 50 ani, la volanul unui camion înmatriculate în Turcia.

Şoferul transporta role textile pe ruta Turcia - Polonia.

Poliţiştii de frontieră au controlat camionul, iar în compartimentul marfă au găsit, printre marfa transportată, douăzeci de persoane.

Persoanele în cauză sunt din cetăţeni din Siria, Irak, Egipt şi Palestina, grupul fiind format din 17 bărbaţi şi 3 minori, solicitanţi de azil. De asemenea, s-a mai stabilit că adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar minorii între 13 şi 16 ani şi intenţionau să ajungă în vestul Europei.

Şoferul e cercetat pentru trafic de migranţi, iar cei 20 pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici