Poliţiştii din Gorj caută două fete de 14 ani, date dispărute de familii. Legătura dintre cele două adolescente

Două fete de 14 ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, au dispărut de acasă. Una dintre ele a plecat, marţi, să o viziteze pe cealaltă, iar apoi au mers împreună cu microbuzul la şcoală. Dispariţia lor a fost semnalată joi poliţiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7367 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Gorj caută două fete de 14 ani, date dispărute de familii. Legătura dintre cele două adolescente

Poliţiştii din Gorj caută două fete de 14 ani, date dispărute de familii

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunţat, joi, că Andreea Elena Zoltan, în vârstă de 14 ani, din Baia de Fier, a plecat de acasă, marţi, la locuinţa prietenei sale, din aceeaşi comună, iar a doua zi au plecat împreună la şcoală, cu microbuzul. De atunci, familiile lor nu mai ştiu nimic de ele.

„La data de 21 noiembrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă şi până la momentul sesizării nu a mai revenit. La aceeaşi dată, la sediul Poliţiei s-a prezentat şi o femeie de 49 de ani, din aceeaşi localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineaţa zilei de 20 noiembrie, când, în jurul orelor 8.00, cele două s-au deplasat cu microbuzul şcolar la unitatea de învăţământ ale cărei cursuri le urmează", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cei care pot oferi informaţii care pot ajuta la găsirea celor două fete sunt rugaţi să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici