Poliţiştii din Piteşti sunt în căutarea unui bărbat care a abandonat trei pui de pisică. Ce riscă acesta

  • Poliţiştii din Piteşti caută un bărbat care a abandonat trei pui de pisică pe o stradă din oraş.
  • Incidentul a fost anunţat la 112, iar animalele au fost duse la un adăpost special.
  • Dacă va fi găsit, bărbatul poate fi amendat cu 3.000 de lei.
631 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Piteşti sunt în căutarea unui bărbat care a abandonat trei pui de pisică. Ce riscă acesta

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Argeş, incidentul s-a produs joi, în jurul orei 20:30. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că pe o stradă din cartierul Războieni, un bărbat ar fi abandonat, dintr-o maşină, trei pui de pisică.

Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au găsit cei trei pui pe care i-au dus la un adăpost special din localitatea Moşoaia.

În prezent, poliţiştii încearcă să-l identifice pe bărbatul în cauză, pentru a-l sancţiona conform legii privind protecţia animalelor. Abandonarea unui animal constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici