Poliţiştii fac 16 percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de fapte comise cu violenţă

Poliţiştii din Ploieşti fac marţi dimineaţa 16 percheziţii domiciliare în oraş, care vizează persoane care ar fi săvârşti fapte comise cu violenţă.

117 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii fac 16 percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de fapte comise cu violenţă

Poliţiştii fac 16 percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de fapte comise cu violenţă

Marţi dimineaţa, poliţiştii de investigaţii criminale, de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru combaterea faptelor ilegale, în mai multe cartiere din municipiu.

Astfel, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Ploieşti fac 16 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea mai multor fapte comise cu violenţă.

Activitatea poliţiştilor Secţiei nr. 1 de Poliţie Ploieşti a constat în documentarea infracţională a 13 persoane, cu vârste între 18 şi 45 de ani, care, în cursul lunii septembrie, ar fi săvârşit infracţiuni precum tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi distrugere.

Activităţile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici