VIDEO  Poliţiştii protestează în faţa sediului IPJ Constanţa şi la Prefectură

Oamenii legii sunt nemulţumiţi de programul de lucru impus de conducerea inspectoratului.

153 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii protestează în faţa sediului IPJ Constanţa şi la Prefectură

Poliţiştii protestează în faţa sediului IPJ Constanţa şi la Prefectură

Protestul este organizat de Sindicatul Europol, afiliat Blocului Naţional Sindical. Organizatorii anunţă că poliţiştii se vor deplasa între cele două sedii.

„În cadrul manifestaţiei, vor fi realizate deplasări ale protestatarilor între cele două instituţii fără a fi necesară devierea traficului rutier. Participă maximum 100 de persoane, poliţişti din toate structurile IPJ Constanţa”, anunţă organizatorii.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de „programul de lucru haotic”. Ei cer ture de 12 ore şi nu de 8 ore, aşa cum le-a impus Inspectoratul Judeţean de Poliţie, precizează sindicaliştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
protest,
poliţişti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici