Poliţiştii ridică documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitală şi depozitul Hexi Pharma

Poliţiştii ridică, joi, documente de la sediul Asociaţiei de Acreditare din România (RENAR), trei spitale din Capitală şi depozitul Hexi Pharma, în cadrul anchetei desfăşurate de Parchetul General privind dezinfectanţii din spitale, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

1378 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii ridică documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitală şi depozitul Hexi Pharma

Poliţiştii ridică documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitală şi depozitul Hexi Pharma

Echipe de poliţişti ridică joi documente de la sediul Asociaţiei de Acreditare din România (RENAR), singura instituţie care poate acredita laboratoare de analize medicale sau poate certifica produse.

Totodată, poliţiştii ridică documente de la Spitalul de Arşi, Institutul Victor Babeş şi Institutul Oncologic din Capitală, de unde au fost ridicate acte şi în cursul zilei de miercuri, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Verificările continuă şi la depozitul Hexi Pharma din localitatea Mogoşoaia, acolo unde echipele de anchetă ridică pentru a treia oară documente.

Actele ridicate de la cele trei unităţi spitaliceşti vor fi depuse la dosarul în care compania Hexi Pharma este urmărită penal. Verificările vin după ce marţi Parchetul General a anunţat că au fost deja dispuse două expertize asupra produselor biocide de la Hexi Pharma.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici