Poliţistul bătut de interlop verifica informaţii potrivit cărora în acel local se consumǎ droguri

Poliţistul agresat de un membru al grupǎrii Ghenosu din Târgovişte verifica, în momentul incidentului, informaţiile potrivit cǎrora, dupǎ o anumitǎ orǎ, în acel local se consumǎ droguri, a declarat, duminică, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex", Vasile Lincu.

125 afișări
Imaginea articolului Poliţistul bătut de interlop verifica informaţii potrivit cărora în acel local se consumǎ droguri

Daniel Uţă zis "Danezu"

"Membrul nostru de sindicat este unul dintre cei mai buni poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din Inspectoratului Poliţiei Judeţului Dâmboviţa, iar la momentul incidentului verifica informaţiile potrivit cărora, după o anumită oră, în acel local se consumǎ droguri. Chiar dacǎ nu era în timpul serviciului, agresiunea a fost în legătură cu serviciul poliţistului, agresorul fiind cercetat în mai multe dosare penale de către colegul nostru", a spus Vasile Lincu, citat într-un comunciat al Sindicatului "Pro Lex".

Conducerea Sindicatului "Pro Lex" le recomandă membrilor de sindicat să-şi apere viaţa şi integritatea corporală, a lor şi a colegilor, "utilizând, fără ezitare, chiar şi armele din dotare, în condiţiile legii", atunci când au de-a face cu un "agresor de oameni ai legii".

Vasile Lincu a mai spus că în cazul în care poliţiştii membri de sindicat vor suferi un prejudiciu ca urmare a arestării agresorului, "Pro Lex" le va acorda asistenţǎ juridicǎ şi sprijin material.

"Nu mai departe de luna trecutǎ, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor «Pro Lex» de la nivelul Inspectoratului Poliţiei Judeţului Dâmboviţa a fost ultragiat, iar pentru recuperare are nevoie de 30 de zile de îngrijire medicală", se mai arată în comunicatul organizaţiei.

Poliţistul Codruţ Oprea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, a fost dus în comă de gradul IV la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de George Daniel Uţă, pe care agentul l-ar fi anchetat pentru că ar fi agresat-o pe fata şefului de post din Pietroşiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici