Poliţistul beat şi drogat la volan care a intrat cu maşina într-o femeie, dat afară

Poliţistului în vârstă de 21 de ani, beat şi drogat la volan, care a intrat cu maşina într-o femeie, în Caracal, i-au fost suspendate raporturile de serviciu.

422 afișări
Imaginea articolului Poliţistul beat şi drogat la volan care a intrat cu maşina într-o femeie, dat afară

Poliţistul beat şi drogat la volan care a intrat cu maşina într-o femeie, dat afară

„Agentului de poliţie care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, în municipiul Caracal, judeţul Olt, la data de 8 septembrie a.c. i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului”, a informat Poliţia Constanţa.

Poliţistul de la Transporturi, din Constanţa, este bănuit că a provocat un accident rutier în Caracal, Olt, după ce s-a urcat băut şi drogat la volan şi a accidentat o tânără în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt.

În urma accidentului, femeia a ajuns la Spitalul municipal Caracal.

Pentru a-l acoperi pe şofer, o tânără de 24 de ani a susţinut că ea era la volan.

„Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată iniţial, poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, informa Poliţia Olt.

Poliţiştii au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici