Poliţistul din Gara Lehliu care a găzduit călători rămaşi blocaţi într-un tren, avansat în grad

Poliţistul din Gara Lehliu care a găzduit mai mulţi călători aflaţi într-un tren rapid rămas pe câmp, marţi noapte, va fi avansat în grad, a anunţat, vineri, la Buzău, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestorul Dan Valentin Fătuloiu.

26 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Gara Lehliu care a găzduit călători rămaşi blocaţi într-un tren, avansat în grad

Poliţistul din Gara Lehliu care a găzduit călători rămaşi blocaţi într-un tren, avansat în grad

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestorul Dan Valentin Fătuloiu, a declarat că va dispune avansarea în grad a poliţistului din Lehliu, precizând că o asemenea atitudine ar trebui să aibă toţi poliţiştii în situaţii critice.

Potrivit sursei citate, asemenea atitudini trebuie să aibă toţi poliţiştii atunci când cetăţenii se află în situaţii critice.

Sursa citată a adăugat că intenţionează să implementeze o procedură pentru ca şefii posturilor de poliţie să aibă obligativitatea de a asigura cazare sau de a direcţiona persoanele aflate în dificultate către locuri în care să poată fi adăpostite.

Aproximativ 40 de călători au fost blocate, marţi noapte, timp de zece ore, în judeţul Călăraşi, după ce trenul rapid în care se aflau a rămas în câmp. Ulterior, aceştia au fost luaţi cu maşinile unei firme şi duşi la Poliţia Transporturi Lehliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici