Poliţistul din Mureş găsit împuşcat în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard a decedat la spital

Un poliţist de 44 de ani, ajutorul şefului de post din Miheşu de Câmpie, judeţul Mureş, a fost găsit împuşcat în obraz joi după-amiază, în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard, el fiind dus la spital în comă, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta unei tentative de sinucidere. Coform cadrelor medicale poliţistul a decedat în jurul orei 18.00 la spital.

735 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Mureş găsit împuşcat în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard a decedat la spital

Poliţistul din Mureş găsit împuşcat în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard a decedat la spital (Imagine Arhiva: Octasv Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, a declarat că un poliţist a fost găsit împuşcat, joi după-amiază, în autospeciala cu care se afla în interes de serviciu în localitatea Şăulia.

Bărbatul a fost găsit de două persoane care au sunat la 112, fiind preluat de elicopterul SMURD şi dus la Târgu Mureş.

"Poliţistul era în interes de serviciu pe autospecială în localitatea Şăulia. Într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard. Poliţistul a fost găsit de doi martori care au spus că au auzit zgomotul şi, apropiindu-se, au văzut poliţistul care are o plagă împuşcată la obraz, au anunţat 112. Se fac cercetări, putem lua în considerare toate variantele, inclusiv tentativa de sinucidere", a spus Popa.

Ea a adăugat că poliţistul este încadrat ca ajutor de şef de post la Poliţia din Miheşu de Câmpie, el fiind căsătorit şi având doi copii.

Popa a spus că bărbatul a fost testat psihologic în 2010, el lucrând în Poliţie din 1991.

Medicul SMURD Gal Melinda a spus că bărbatul este în comă.

"Avem un pacient, a fost adus la 15.30, este într-adevăr poliţist, are 44 de ani. Are o plagă împuşcată, este în comă, extrem de instabil. Aşteptăm neurochirurgul pentru a decide dacă intră în operaţie", a spus medicul.

Potrivit medicului SMURD Mureş Melinda Gal, poliţistul avea o plagă împuşcată la cap şi era într-o stare foarte gravă.

"Era în stare critică. A fost resuscitat prelungit, însă în pofida eforturilor medicilor acesta a decedat, în jurul orei 18.00", a spus Gal. 

Poliţistul, în vârstă de 44 de ani, era ajutorul şefului de post din Miheşu de Câmpie, judeţul Mureş, şi a fost găsit împuşcat în obraz, joi după-amiază, în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta unei sinucideri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici