Pompierii caută un copil într-un râu, după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură

Pompierii din Prahova caută, sâmbătă seara, un copil în râul Proviţa, dat dispărut după ce căruţa în care se afla o familie cu doi copii a fost luată de viitură. 25 de pompieri sunt implicaţi în acţiunea de căutare a copilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

96 afișări
Imaginea articolului Pompierii caută un copil într-un râu, după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură

Pompierii caută un copil într-un râu, după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură

Potrivit ISU Prahova, doi copii au fost luaţi de viitură, sâmbătă seara, în comuna Filipeşti de Pădure. Din primele informaţii, se pare că aceştia ar fi traversat cu căruţa, împreună cu părinţii lor, râul Proviţa şi au fost surprinşi de viitură.

Unul dintre copii a fost salvat, iar în acţiunea de căutare a celui de-al doilea sunt implicaţi 25 de pompieri, mobilizaţi în zonă.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, o ambulanţă SMURD şi două bărci pneumatice.

Totodată, la nivelul Detaşamentului de Pompierii Câmpina a crescut capacitatea de intervenţie cu alţi 114 pompieri, anunţă ISU Prahova.

Taguri:
copii,
viitură,
pompieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici