Pompierii din Prahova au primit o autospecială off-road pentru stingerea incendiilor de pădure

  • Sprijin pentru pompieri. Aceştia au fost dotaţi cu o autospecială pentru misiunile în zone accidentate.
  • Maşina off-road va fi folosită în special pentru stingerea incendiilor de pădure.
223 afișări
Imaginea articolului Pompierii din Prahova au primit o autospecială off-road pentru stingerea incendiilor de pădure

ISU Prahova are o autospecială off-road

Potrivit ISU Prahova, autospeciala are o mobilitate ridicată în zonele greu accesibile, aceasta fiind asigurată de capacitatea off-road şi trancţiunea 4x4. De asemenea, dotarea autospecialei permite alimentarea cu apă şi din surse fără presiune precum lacurile şi râurile, ceea ce reprezintă un real avantaj mai ales atunci când intervenţia se desfăşoară în locuri sălbatice.

Autospeciala pentru intervenţii la incendii de pădure este un vehicul de construcţie specială care dispune de instalaţii, echipamente şi accesorii destinate limitării şi stingerii incendiilor, iar capabilităţile off-road permit intervenţia în zone greu accesibile.

Incendiile de pădure sunt caracterizate prin propagarea foarte rapidă a flăcărilor şi accesul dificil, fapt pentru care este necesară reducerea timpului de răspuns printr-o intervenţie imediată, cu o dislocare mare de resurse umane şi materiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici